KERESZTYÉN SEGÍTSÉG HÍDJA ALAPÍTVÁNY 1%

A Keresztyén Segítség Hídja Alapítvány kiemelten fontosnak  tekinti a múlt hiteles feltárását, elősegítve a sérelmeket szenvedett  embertársaink belső gyógyulását, amely egyfelől alapja a megbékélésnek,  másfelől pedig segíti a fájdalmat okozókat a morális felelősség  felismerésében, ennek minden következményeit vállalva.

TÁMOGATÁSÁT KIFEJEZHETI ADÓJA 1%-NAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS !

KERESZTYÉN SEGÍTSÉG HÍDJA ALAPÍTVÁNY

ADÓSZÁM: 19672641-1-42

 

OTP Bank Nyrt. Budapesti régió:Számlaszám: 11715007-20354277;

IBAN: HU 70 1171 5007 2035 4277 0000 0000;

Swift kód: OTP VHUHB

 

SEGÍTSÉG AZ ÉLETHEZ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

ALAPÍTVA 1999

Céljaink:

1. A zsidó és a keresztény kultúra, történelem és hit oktatása és ezekkel kapcsolatos nevelés.

2. Kulturális tevékenység: könyvek, folyóiratok és nyomtatványok kiadása, terjesztése, audio- és video- kazetták, rádió- és TV műsorok, oktató és ismeretterjesztő számítógépes programok készítése, zenei, mozgásművészeti, színjátszó együttesek szervezése, működtetése.

3. Magyarországon és Magyarország határain túl élő keresztény, zsidó, valamint más, arra rászoruló csoportok segítése fizikai, szellemi és érzelmi szükségeikben.

4. Lelkigondozói szolgálat biztosítása a fent említett csoportok, illetve tagjaik számára, akik érzelmi vagy szellemi gondokkal küszködnek, különös tekintettel a Holokauszt túlélőire.

Fenti céljaink betöltése érdekében a következő tevékenységeket végezzük:

A zsidó és a keresztény kultúra, történelem és hit oktatása és ezekkel kapcsolatos nevelés.

  • Előadásokat szervezünk és tanítunk az egyház zsidó gyökereiről, Isten Izraellel kapcsolatos terveiről, különböző felekezetű közösségekben. Konferenciákat szervezünk egyházi vezetők bevonásával.

Tovább olvasom →